FORHANDLERE

AQUAFORCE FRA HOZELOCK

Hozelock har været i gang med at udvikle AquaForce-serien de seneste tre år og har fremstillet en pumpe, der ikke alene er kraftfuld og ydelseseffektiv, men også er fleksibel og velegnet til forskellige forbrugerbehov

Pumper til håndtering af partikler til filtrering, vandfald og vandløb

De nye AquaForce-pumper til håndtering af partikler er særligt udviklet til filtrering, vandfald og vandløb. Hozelock har udviklet og testet disse pumper de seneste tre år for at sikre maksimal ydelseseffektivitet, gennemstrømningshastighed og pålidelighed. Det nye alt i- et kassedesign betyder reduceret pakning og optimeret hyldeplads.
Serien er blevet udvidet og består nu af 7 pumper fra 1000 l/t (220GPH) til 15000 l/t (2750GPH).

Forbedret gennemstrømningshastighed og ydelseseffektivitet
Den nye Aquaforce-serie er blevet forbedret for at sikre, at vandklarheden og vandfaldskraften optimeres. Serien har også forbedrede watt-tal, hvilket betyder, at forbrugerne får fordel af de reducerede driftsomkostninger.

Beskyttelse af dyrelivet.
Alle Aquaforces leveres sammen med et indlæg til beskyttelse af dyrelivet, der giver brugeren mulighed for at reducere diameteren af indgangen til partikler fra 6 mm/10 mm (afhængigt af modellen) til 2 mm. Dette forhindrer, at dyr som haletudser, salamander og små fisk kommer ind i buret.

Reduceret tilstopning
De nye Aquaforces har et betydeligt større filterkasse overflade, der giver mulighed for, at den maksimale mængde affald kan samles og pumpes til filtreringssystemet. Det betyder også, at der er langt mindre sandsynlighed for, at buret tilstoppes, så forbrugeren slipper for konstant rengøring.

Anden indgang
De større modeller (6000, 8000, 12000 & 15000 LPH)
har en anden indgang, hvilket giver forbrugeren mulighed for at betjene tilbehør til skimmer eller satellitfilter. Desuden giver den medfølgende gennemstrømningsstyring forbrugeren mulighed for at justere vandgennemstrømningen efter vandfaldet eller filteret. Forbrugeren har også mulighed for at styre den mængde af vand, der trækkes fra den anden indgang.

 


 

 


 

Se priserne på AQUAFORCE pumperne > KLIK HER<-


Aquaforce-fordele: Performance (Ydeevne)

Hozelock har været i gang med at udvikle AquaForce-serien de seneste tre år og har fremstillet en pumpe, der ikke alene er kraftfuld og ydelseseffektiv, men også er fleksibel og velegnet til forskellige forbrugerbehov.
Den nye Aquaforce-serie er blevet forbedret for at sikre, at vandklarheden og vandfaldskraften optimeres. Serien har også forbedrede watttal, hvilket betyder, at forbrugerne får fordel af de reducerede driftsomkostninger.
Motorerne indeholder et kølesystem, der sikrer, at pumperne bevares ved en konstant temperatur, så risikoen for overophedning nedbringes.
Keramiske lejer samt trykskiver sikrer, at motorerne er særdeles pålidelige. Der er udført omfattende tests for at sikre pumpernes pålidelighed, og der tilbydes ydermere en 5 års garanti for alle modeller.
De nye Aquaforces har et betydeligt større buroverfladeområde, der giver mulighed for, at den maksimale mængde affald kan samles og pumpes til filtreringssystemet. Det betyder også, at der er langt mindre sandsynlighed for, at buret tilstoppes, så forbrugeren slipper for konstant rengøring.

Features
Alle Aquaforces leveres sammen med et indlæg til beskyttelse af dyrelivet, der giver brugeren mulighed for at reducere diameteren af indgangen til tørstoffer fra 6 mm/10 mm (afhængigt af modellen) til 2 mm. Dette forhindrer, at dyr som haletudser, salamander og små fisk kommer ind i buret.
De nye, større Aquaforces (6000, 8000, 12000 & 15000) kan alle køre på land og i vand.

De større modeller (6000, 8000, 12000 & 15000) har en anden indgang, hvilket giver forbrugeren mulighed for at betjene tilbehør til skimmer eller satellitfilter. Desuden giver den medfølgende gennemstrømningsstyring forbrugeren mulighed for at justere vandgennemstrømningen efter vandfaldet eller filteret. Forbrugeren har også mulighed for at styre den mængde af vand, der trækkes fra den anden indgang.

Let installation og vedligeholdelse
Det solide bærehåndtag gør installation og vedligeholdelse nemmere. Burklemmerne giver forbrugeren nem adgang til pumpen for vedligeholdelse, uden at der er behov for værktøj. Som med alle Hozelock Cyprio-produkter har de nye Aquaforce-pumper en komplet reservedelspakke


 


Se priserne på AQUAFORCE pumperne > KLIK HER<-

 

KONTAKT

 

Havedammen.dk
Debelvej 3 
2860 Søborg 

E-mail: info@havedammen.dk