FORHANDLERE

Nyt stort 2016 katalog fra Pondteam

med inspiration til vandmiljø i have og park.

 

Nyt stort 2016 katalog fra Pondteam PondTeams store nye farvekatalog 2016 er udkommet og kan læses online eller hentes gratis i trykt udgave hos deres forhandlere rundt om i landet. Din nærmeste forhandler finder du ved at klikke på "Forhandler" i menuen på www.pondteam.com eller kontakte Pondteam på dk@pondteam.com. I kataloget finder du de nyeste produkter og masser af inspiration, tips og vejledning om vand i haven. Bl.a. de nyudviklede elektroniske lavenergipumper - Superflow Techno Pro med ekstern styreboks og ekstremt lavt strømforbrug. Samt større modeller af de smarte BioClear Trykfiltre, som kan renses på få minutter med det smarte rensehåndtag.

pil Læs kataloget online HER
 

www.pondteam.dk

   
 

 Hozelock katalog - alt indenfor vanding og havedamme

Hozelock ser sig forpligtet til at tilbyde en bred vifte af højkvalitets havedamsprodukter og i 2012 lanceres en række af nyeprodukter. Herunder en ny serie af luftpumper og bassinnet.

Læs hozelock kataloget om vánding af haven og produkter til havedammen
 


LÆS Hozelock katalog

 

 
 Aqua Tech katalog

Aqua-Tech produkter er udviklet på basis af Dansk design, Dansk udvikling, Dansk teknologi og ingeniørkunst, som sørger for den helt optimale funktionalitet og driftsøkonomi. Aqua-Tech produkter bærer præ af det nye og smarte Danske design. Aqua-Tech har lagt stor vægt på en optimal nytteværdi, således at forbrugerne får mest for deres strømpenge

 

SE Aqua Teck Katalog
 
 KONTAKT

 

Havedammen.dk
Debelvej 3 
2860 Søborg 

E-mail: info@havedammen.dk