FORHANDLERE

Sår omkring øjet

Doktor Rob Heijmans fra Holland og Lars fra Edokoi Danmark behandler en kæmpe stor Yamabokoi som har sår ved øjet pga. spring i vandet

WYSIWYG HTML

Doktor Rob Heijmans fra Holland kommer forbi for at tilse et par af
EDO KOI DANMARKs kunders koier. Rob er, som tidligere nævnt, specialist indenfor koier – hvad enten det drejer sig om simple parasitter eller krævende operationer.
Vi synes selv at priserne for et besøg af Rob er yderst rimelige set i forhold til hans ekspertise.
Så står i/ du med en situation som kræver Robs ekspertise eller vil i bare gerne have hjælp til at behandle nogle mindre skader, evt check for parasitter - så kan i henvende jer og booke en tid hos Edokoi Danmark
Vi tør godt garantere at der ikke findes en bedre dyrlæge på området og det er netop det vi ønsker at tilbyde vores kunder!

Hvis i ønsker besøg, så send en mail edokoi@edokoi.dk , så hurtig som mulig til os
Da Rob var i landet sidste gang, kom han på lidt af en opgave, en kæmpe stor Yamabokoi , som blev købt af en kunder på vores japan tur i februar 2006.
Den havde på en eller anden måde, beskadiget den en side af hovdet ( måske ved et spring) så hele den ene side af hovdet var et stort sår omkring øjet.
 


Her er Rob og jeg igang med de indledenede øverlser.
Koien er bedøvet og den ligger på en plast poser som er fugtig , for ikke at beskadige skælene


 

Her ses skaden , øjet er hævet helt op, pga af en blodsamling på bagsiden, og under øjet er der tydelig tegn på infektion.


 
Her er de store skader blevet renset op, og der er smurt en bakteria hæmmende crem i de ødelaget områder


Her ses den færdig behandling inden koien sættes tilbage i karantæe bassinet


 


Her ses koien efter ca 8 dage i karantæne, idag er koien tilbage i den store dam og den spidser på livet løse.
Skaden er idag næsten helet komplet op og det røde område under øjet har fået den gule farve igen. Øjet funger som det skal.

Nogle vil sikkert mene at billeder er lidt ulækre, men vi har valgt at vise dem, således at kunder rundt omkring kan se , at det er muligt at klar selv meget store problemer , og for koien og ejeren med en lykkelig udgang. Regning for dette indgreb var 142.- Euro , hvilket jo må siges at være yderst rimligt , ikke mindst set i lyset af koiens pris....

KONTAKT

 

Havedammen.dk
Debelvej 3 
2860 Søborg 

E-mail: info@havedammen.dk