FORHANDLERE

Trykfilter til havedammen

Trykfilet er baseret på næsten samme teknik som de store professionelle flerkammerfiltre anvender. Den eneste forskel er at vandet er under tryk fra en vandpumpe som presser vandet igennem filteret

Alm. Tryk filter

Disse filtre er yderst velegnede til at graves ned og dermed gemmes væk. De skal som regel renses lidt oftere en andre filtre, men det har ingen betydning da de er lette at rengøre. Sortimentet af trykfiltre er stort og der er mange smarte metoder at rense filterene på. Nogle filtre kan renses med et enkel snuptag – selv i festtøj.

 

Eksempel på et trykfilter:
 
 
Hozelock Bioforce trykfilter
 
1. Profileret mekanisk filterskum=effektiv
fjernelse af affald på grund af det større overfladeområde.
Groft filterskum = Længere interval mellem rengøring
Lagdelt filterskum = nemt at rengøre grundigt

2. Kaldnes K3™ Biomedie inkluderet= Det bedste tilgængelige biomedie med forøget overfladeområde for overlegen biologisk aktion
 
 
3. Vandturbulator = Mere effektiv eliminering af grønt vand
 
4. UV-lampe med enkelt udtag=Længere levetid og mere effektiv eliminering af grønt vand
 
 
5. UVC-skuepunkt=Sikker kontrollering af UV-lampedrift uden at åbne enheden

6.
Kan begraves op til slangeindløbs-/udløbsniveau

7
.
Nem ‘backflush’ (tilbageskylnings-) rengøring reducerer den tid og det arbejde, der er involveret i filtervedligehold ved at reducere hyppigheden hvormed grundig skumrengøring skal udføres.


 

Havedams filter med KLARTVANDS GARANTI

Havedammen-shop.dkBioforce Revolution
er et nyt tryksat mekanisk og biologisk (Kaldnes K3) havedamsfilter, som gør vedligeholdelse af havedammen hurtig og nem uden beskidte hænder. Drej blot på håndtaget for at rengøre.

Bioforce Revolution er et mekanisk og biologisk (Kaldnes K3) filter med UVC renser. Højeffektivt trykfilter, som kan graves ned ved siden af bassinet, så det ses mindre. Vandet forlader filtret under tryk og kan ledes op til toppen af et vandfald.

Mekanisk filtrering
- En ny metode med anvendelse af skumterninger giver forøget overfladeareal til bakterievækst og fremmer den ultra-lette rengøringsmekanisme.

Biologisk filtrering - Kaldnes K3 er blevet videnskabeligt gennemprøvet og anvendes i vid udstrækning indenfor industrielle vandrensningsprocesser. Bioforce Revolution har et stort overfladeareal af Kaldnes K3 Biomedier, som optager gavnlige bakterier i et separat kammer, som en del af processen for at opretholde klart og sundt vand.

UVC renser - Højeffektiv UV-pære til at fjerne grønt vand. Pæren sidder i et kammer med nem adgang til udskiftning, integreret vandturbulator og et visningsvindue, der lyser, når pæren er i drift.

Rengøring - Unikt drejehåndtag aktiverer pagajer inde i kammeret, som rører rundt i skumterningerne og løsner akkumuleret grønt slam. Omskrifter ventil indstilles til at lede uønsket beskidt vand til f.eks. omkringliggende haveområder uden for dammen.

Læs mere på

www.havedammen-shop.dk

 

KONTAKT

 

Havedammen.dk
Debelvej 3 
2860 Søborg 

E-mail: info@havedammen.dk