Test af Pond Vac havedamsstøvsuger

pond vac støvsuger i havedam

Pond Vac havedamsstøvsuger fra Hozelock

Pond vac havedamsstøvsuger anmeldelse

af Benn Ebbesen / havedammen.dk

Vi har brugt denne Pond Vac støvsuger fra Hozelock i 2 år, den er yderst effektiv med en god sugekraft og renser godt op i havedammen. Den har sparet os for mange timers arbejde.

Det er en letvægter støvsuger som er nem at håndtere i havedammen. Håndtaget kan indstilles så det passer perfekt til dig og den har en støvsugerlængde på 2,3 m.

En god ting ved Pond Vac at den ikke fylder så meget i skuret. den kan nemt pakkes sammen så den kan ligge på en hylde.

Vi bruger kun støvsuger to gange om året, så for os er det vigtig at den ikke optager masser af plads som andre havedamsstøvsugere gør.

Skærebladene er indbygget i mundstykket, således at større partikler, som blade etc. bliver findelte og kan passere igennem uden at blokere.

Tre sugemundstykker:
’bred’ til større arealer
’smal’ til små hjørner
’åben’ til større affald
– opbevaring for mundstykker

Havedamstøvsuger Pond vac fra Hozelock

Havedamstøvsuger Pond vac fra Hozelock
Til forskel fra nogle havedamsstøvsugere kan den køre hele tiden uden at skulle stoppe hvert minut for at tømme opsamlingskammeret. Vandet kan ledes direkte ud i blomsterbed, kloak, eller retur i dammen, når vi leder vandet retur i havedammen benytter vi et fintmasket net så vi er sikre på der ikke kommer urenheder med tilbage. Oftest leder vi det dog direkte i blomsterbedet, og det skal nævnes at det giver god gødning.

Hvis du har mange små sten i bunden af havedammen kan de sætter sig fast i den kraftige rotor. Og hvis du har lavt vand i havedammen, under 30 cm kan den ikke tage slammet, da motoren sidder for enden af stangen og pumpen på stangen skal halvt ned i vandet før den kan suge.
Dette problem har vi ikke i vores havedam, derfor bruger vi den stadig

Spar 52% på Hozelock Pond Vac kan købes på Havedammen-shop.dk

Læs flere anmeldelser her på havedammen.dk

Copyright © 2018-2020 Benn Ebbesen / Havedammen.dk