Jumbo koi fra Super Koi – Se video

Se Per fra Super Koi fange 6 Jumbo Koi

Gosai Sanke, Hi Utsuri, Ki Matsuba, Rokusai Benigoi,
Aka Mizuho Ogon,  Rød Kohaku og en Tancho Kohahi

Superkoi i Roskilde er stolte af at præsentere deres imponerende samling af jumbo koi-fisk, som er kendt for deres fantastiske skønhed og størrelse. Uanset om du er en erfaren koi-ejer eller lige har opdaget denne fascinerende hobby, er deres jumbo koi et glimrende valg for at berige din havebassinvirksomhed.

Deres jumbo koi er specielt opdrættet for at opnå ekstraordinære dimensioner. Med længder på op til en meter og vægte, der kan overstige 10 kilo, er disse majestætiske skabninger virkelig enestående.
De imponerer med deres farverige og intrikate mønstre, der skaber et visuelt spektakulært indtryk.
Uanset om du er på udkig efter levende røde, dybe orange, skinnende hvide eller delikate rosa nuancer, har Super Koi et bredt udvalg af farverige jumbo koi at vælge imellem.

Hos Superkoi tager de kvaliteten af deres fisk meget seriøst. Alle deres jumbo koi er omhyggeligt udvalgt fra pålidelige og anerkendte opdrættere, der er kendt for deres ekspertise inden for koi-avl. de sikrer, at deres kunder får sunde og velplejede fisk, der trives i deres nye hjem.

Udover Super Koi’s imponerende udvalg af jumbo koi tilbyder de også et bredt udvalg af tilbehør og foder til at sikre, at dine koi har de bedste betingelser.
Deres erfarne personale står altid klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning, så du kan få mest muligt ud af din koi-oplevelse.

Besøg Superkoi i Roskilde i dag og oplev den skønhed og pragt, som Deres Jumbo koi har at tilbyde. Uanset om du er en ivrig koi-entusiast eller bare vil tilføje noget spektakulært til din have, er deres jumbo koi et valg, du ikke vil fortryde.

Se også Verdens dyreste koi