Bedste UVC til Grønt Vand


Kan købes på Koishopper – Læs mere her

 

UVC Pro Pond Titan 110W fra TMC – Effektiv fjernelse af grønt vand i din havedam

Pro Pond Titan UVC 110W fra TMC er den nyeste tilføjelse til High Flow UVC-enhederne, der er cirka 50% mere effektive end almindelige UVC-enheder.
Denne enhed er solid, driftsikker og nem at vedligeholde. Den er ideel til hurtigt at fjerne grønt vand (svævealger) i din havedam.

Meget bedre end andre UVC-enheder på markedet

Det skyldes, at belægningen på indersiden er fotokatalytisk forbedret, hvilket er en nyere og forbedret UV-teknologi.
Det gør, at den er langt mere effektiv til bekæmpelse (sterilisation) af svævealger (grønt vand) end standard UVC-systemer.
Ydermere vil vandets klarhed blive forbedret, grundet dannelsen af hydroxylradikaler, der oxiderer både organiske og uorganiske stoffer i vandet (den brune farve).
Denne teknologi påvirker ikke havedammens beboere negativt.

Pro Pond Titan UVC 110W kan bruges i damme på op til 108.000 liter naturdam uden fisk, 55.000 liter guldfiskedam eller 30.000 liter koidam.
Den er også ideel til naturlige svømmesøer og naturpools.

UVC-enheden kan monteres vandret eller lodret og kan placeres udendørs.
Den leveres standard med en ø63 mm ind- og udgang, der passer til PVC lim-slange eller rør med en udvendig diameter på 63 mm.
Der medfølger også en 38 mm slangestuds, som også skal limes i med PVC lim.
Hvis du foretrækker at bruge almindelig bassinslange, kan enheden let tilpasses til dette.
Den leveres med 2 stk. gummireduktioner og slangestudser, der passer til den valgte slangediameter (indvendig diameter på slangen).

Pro Pond Titan 110W har flere andre fordele, herunder individuelle kamre med lamper, der sikrer en meget kort afstand for UV-belysningen, hvilket giver den bedste sterilisation.
De specielle smeltede og støbte kvartsglas giver en fremragende UV-transmission og sikrer, at lamperne når deres optimale arbejdstemperatur til den maksimale UVC-produktion.
Styringen er koblet med IP67-stik, hvilket giver en simpel vedligeholdelse, og gennemsigtige hætter på lamperne sikrer, at du kan se, at lamperne lyser.
Tryktabet er mindre end 2 PSI, og enheden kan monteres både på gulvet og på væggen.

UVC’en leveres med 5 meter kabel med dansk jordstik. Når du skal skifte UVC-rør, fjernes de 2 sikkerhedsbøjler i den ene af enderne, og herefter kan du nemt

Pro Pond Titan UVC 110W fra TMC - Effektiv fjernelse af grønt vand i din havedam

Læs mere om grønt vand i havedammen