Stør foder

stør foder fra superkoi

Det bedste størfoder fra Koishopper og Super koi

Støren er en bundfisk og dens mundstilling gør det umuligt for den at opfange flydende foder i vandoverfladen, du skal give den det specielt fremstillede størfoder som synker ned på bunden.

Fodret skal have en meget høj næringsværdi og indeholde kulhydrater, mineraler og vitaminer.

Støren bør fodres 1-3 gange om dagen, alt efter hvor rig din dam er på naturlig føde.

Tidspunkt på dagen til at give din stør mad

Det bedste tidspunkt til fodring af støren er ved skumringen for her begynder den at være rigtig aktiv. Mængden af foder tilpasses så det er spist op efter 5 minutter.

Overskydende foder skal fjernes, ellers vil fodret gøre vandet næringsrigt og dermed medføre en forhøjet pH-værdi.

Det specielt fremstillede foder skal opbevares tørt og gerne lidt køligt. Sæt altid låget på bøtten efter fodringen og undgå opbevaring i stærkt sollys.

Hvis du skifter til et andet foderprodukt må du regne med en lang tilvænningsperiode før den finder det nye foder interessant.

Andre fisk kan sagtens have glæde af det næringsrige størfoder. Hvis fiskene og støren er meget sultne vil du se en kamp mellem dem, hvor støren ”vifter” de andre fisk væk fra fodret.

Du kan også forkæle din stør med en ekstra lækkerbisken – røde myggelaver i ny og næ. De røde myggelaver skal købes frosne – så er der ikke den store risiko for sygdomsoverførelse.

Du må ikke indfange larver i søer eller vandløb og fodre med disse det medfører en alt for stor risiko for at tilføre dammen smittende sygdomme.

Om vinteren kan støren stadig være delvis aktiv også når vandtemperaturen falder ned til 3-4 grader.

Den kan spise lidt, dog højst 1-2 gange om ugen, men du må passe på at de andre fisk ikke spiser fodret for det kan få katastrofale følger for de andre fisk, bl.a. forstoppelse.

Koishopper har kvalitet størfoder til dig

De udvalgte råstoffer i Stør Basic foderet, er af en kvalitet der er let omsættelig og vil derfor ved korrekt fodring af dine stør.

Stør Basic forurene ikke vandet i havedammen.

Dette gør at vandet i dammen vil være af en bedre vandkvalitet og sammen med dit filter sørge for et sundt miljø til dine fisk og din havedam.

Køb størfoder på Koishopper.dk

KØB STØR BASIC FODER TIL DIN STØR

Det bedste Stør foder fra Koishopper

 

 

kaviar – det sorte guld

Størarter
Stør – en truet dyreart
Kaviar – det sorte guld
Stør i havedammen
Stør – Diamant
Stør – Sibirisk
Stør – Sterlette
Størfoder

Stør som du kan købe

Størfoder som du kan købe

Tilbage til Stør kategorien